Docu Lazy Duck: vrouw van Peter Putker werd vermoord, is hij schuldig of niet?

Docu Lazy Duck: vrouw van Peter Putker werd vermoord, is hij schuldig of niet?

Donderdag 13 oktober 2022 om 15:33

De documentaire Lazy Duck vertelt het heftige verhaal over de rechtszaak rond Peter Putker. Hij wordt ervan beschuldigd zijn vrouw tijdens hun zeilreis op de Lazy Duck te hebben vermoord. Peter belde de politie dat zijn vrouw is vermoord door piraten, maar de Colombiaanse justitie gelooft hem niet en verdenkt hem. Er zijn geen getuigen, het is de grote vraag of hij nu schuldig is of niet…

Bekijk het fragment van Lazy Duck hieronder.

De documentaire Lazy Duck is donderdag 13 oktober om 22.20 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Lazy Duck terugkijken bij Gids.tv.

Docu <em>Lazy Duck</em>: vrouw van Peter Putker werd vermoord, is hij schuldig of niet? De documentaire Lazy Duck vertelt het heftige verhaal over de rechtszaak rond Peter Putker. Hij wordt ervan beschuldigd zijn vrouw tijdens hun zeilreis op de Lazy Duck te hebben vermoord. Peter belde de politie dat zijn vrouw is vermoord door piraten, maar de Colombiaanse justitie gelooft hem niet en verdenkt hem. Er zijn geen getuigen, het is de grote vraag of hij nu schuldig is of niet… Bekijk het fragment van Lazy Duck hieronder. De documentaire Lazy Duck is donderdag 13 oktober om 22.20 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Lazy Duck terugkijken bij Gids.tv. Docuserie Ik Weet Je Wachtwoord vanaf 12 oktober bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video » Rob Goossens kijkt uit naar André Hazes-docu: 'Interessant perspectief' (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's