Emotionele Eva Jinek tegen Marijn Frank: 'Kon huilen niet onderdrukken' (Jinek)

Emotionele Eva Jinek tegen Marijn Frank: 'Kon huilen niet onderdrukken' (Jinek)

Vrijdag 14 oktober 2022 om 09:32

Eva Jinek schoot donderdagavond vol tijdens haar gesprek met documentairemaker Marijn Frank, die voor haar aan kanker overleden vriendin Annemarie de marathon liep en dat proces filmde. Het verdriet van Frank is enorm, kwam ook naar boven tijdens het hardlopen en in de loop der tijd besloot ze dat huilen 'ok is' en daar is Jinek het helemaal mee eens.

'Wilde niet huilen'
Frank vindt het dan ook knap dat Eva haar tranen wat makkelijker laat lopen: 'Ik vind het ook heel mooi dat jij dat gewoon net deed.' De presentatrice heeft echter geen keus: 'Ik wilde niet huilen maar ik kon het niet onderdrukken.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 13 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Emotionele Eva Jinek tegen Marijn Frank: 'Kon huilen niet onderdrukken' (<em>Jinek</em>) Eva Jinek schoot donderdagavond vol tijdens haar gesprek met documentairemaker Marijn Frank, die voor haar aan kanker overleden vriendin Annemarie de marathon liep en dat proces filmde. Het verdriet van Frank is enorm, kwam ook naar boven tijdens het hardlopen en in de loop der tijd besloot ze dat huilen 'ok is' en daar is Jinek het helemaal mee eens. 'Wilde niet huilen'Frank vindt het dan ook knap dat Eva haar tranen wat makkelijker laat lopen: 'Ik vind het ook heel mooi dat jij dat gewoon net deed.' De presentatrice heeft echter geen keus: 'Ik wilde niet huilen maar ik kon het niet onderdrukken.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 13 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. De documentaire Overgave is maandag 17 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Overgave terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Emotionele Eva Jinek tegen Marijn Frank: 'Kon huilen niet onderdrukken' (Jinek)

De documentaire Overgave is maandag 17 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Overgave terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's