Veronica Offside gemist? Cody Gakpo moet PSV minimaal 100 miljoen opleveren

Veronica Offside gemist? Cody Gakpo moet PSV minimaal 100 miljoen opleveren

Vrijdag 14 oktober 2022 om 22:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? <em>Cody Gakpo</em> moet PSV minimaal <em>100 miljoen</em> opleveren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Cody Gakpo is vooralsnog de enige voetballer in de zeven sterkste competities van Europa die in de dubbele cijfers terecht is gekomen qua goals en assists. 23-jarige PSV'er staat in de belangstelling van meerdere Europese topclubs, maar hoeveel moet Gakpo eigenlijk kosten? "Minimaal 100 miljoen", aldus PSV-fans. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Cody Gakpo is vooralsnog de enige voetballer in de zeven sterkste competities van Europa die in de dubbele cijfers terecht is gekomen qua goals en assists. 23-jarige PSV'er staat in de belangstelling van meerdere Europese topclubs, maar hoeveel moet Gakpo eigenlijk kosten? "Minimaal 100 miljoen", aldus PSV-fans.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's