De Grote Kleine Treinencompetitie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Grote Kleine Treinencompetitie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Grote Kleine Treinencompetitie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vorige week ging het tweede seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie van start met 875.000 kijkers op NPO 1. Dit seizoen kent elke aflevering zijn eigen thema. Deze week gaan de bouwers aan de slag met het onderwerp 'sprookjes'. Alle fragmenten uit deze uitzending De Grote Kleine Treinencompetitie: wat weten deelnemers van grote treinen? Bekijk deze video » Verplichte elementen.Beroemde sprookjes staan op het programma met als verplichte elementen: drie treinen tegelijkertijd op de baan en drie herkenbare momenten uit het sprookje visualiseren waar een trein langs of doorheen rijdt. Team Paars gaat voor Roodkapje en Team Groen wil Shrek op de treinbaan laten terugkomen. MixDan is er nog Team Geel; zij pakken het compleet anders aan door voor een mix van meerdere sprookjes te gaan. Voor deze drie teams is het de eerste keer dat ze een modelbaan in drie dagen moeten bouwen en de verschillen tussen de teams en hun werkwijze zijn groot: één team gaat naar huis. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 Bekijk deze video » De Grote Kleine Treinencompetitie: kunnen kandidaten wc-rol verwerken in treinbaan? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vorige week ging het tweede seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie van start met 875.000 kijkers op NPO 1. Dit seizoen kent elke aflevering zijn eigen thema. Deze week gaan de bouwers aan de slag met het onderwerp 'sprookjes'.

Verplichte elementen.
Beroemde sprookjes staan op het programma met als verplichte elementen: drie treinen tegelijkertijd op de baan en drie herkenbare momenten uit het sprookje visualiseren waar een trein langs of doorheen rijdt. Team Paars gaat voor Roodkapje en Team Groen wil Shrek op de treinbaan laten terugkomen.

Mix
Dan is er nog Team Geel; zij pakken het compleet anders aan door voor een mix van meerdere sprookjes te gaan. Voor deze drie teams is het de eerste keer dat ze een modelbaan in drie dagen moeten bouwen en de verschillen tussen de teams en hun werkwijze zijn groot: één team gaat naar huis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Grote Kleine Treinencompetitie

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV