Hart van Nederland: A12 (Den Haag) tijdelijk afgesloten door klimaatdemonstranten: "We are unstoppable" (video)

Hart van Nederland: A12 (Den Haag) tijdelijk afgesloten door klimaatdemonstranten: "We are unstoppable" (video)

Zaterdag 15 oktober 2022 om 15:13

<em>Hart van Nederland</em>: A12 (Den Haag) tijdelijk afgesloten door <em>klimaatdemonstranten</em>: &quot;We are unstoppable&quot; (video) Vanaf 12:00 uur vandaag was vanwege een klimaatdemonstratie de snelweg A12 bij Den Haag tijdelijk geheel afgesloten. Er werd gedemonstreerd tegen het gebruik van fossiele brandstoffen. “We are unstoppable” scandeerden de demonstranten terwijl de politie de demonstratie beëindigde. Het advies van de politie aan hen was om naar het Malieveld te gaan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de beelden: klimaatactivisten blokkeren A12 bij de Tweede Kamer Bekijk deze video »
Nieuws :

Vanaf 12:00 uur vandaag was vanwege een klimaatdemonstratie de snelweg A12 bij Den Haag tijdelijk geheel afgesloten. Er werd gedemonstreerd tegen het gebruik van fossiele brandstoffen. “We are unstoppable” scandeerden de demonstranten terwijl de politie de demonstratie beëindigde. Het advies van de politie aan hen was om naar het Malieveld te gaan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's