Zien: Humberto Tan blundert en kondigt Tino Martin aan als Dries Roelvink

Zien: Humberto Tan blundert en kondigt Tino Martin aan als Dries Roelvink

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Humberto Tan</em> blundert en kondigt Tino Martin aan als <em>Dries Roelvink</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Humberto Tan heeft zondag flink geblunderd op televisie. In zijn talkshow wilde hij een optreden van Tino Martin aankondigen. Die ging het nummer 'Zeg me dat het niet zo is' van Frank Boeijen zingen. Helaas gaat het in de aankondiging helemaal mis: "Geef hem een applaus, Dries Roelvink!" Hilariteit onder het publiek in de studio, maar ook Tino vat het sportief op en barst in lachen uit. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Humberto Tan blundert en kondigt Tino Martin aan als Dries Roelvink

Humberto Tan heeft zondag flink geblunderd op televisie. In zijn talkshow wilde hij een optreden van Tino Martin aankondigen. Die ging het nummer 'Zeg me dat het niet zo is' van Frank Boeijen zingen. Helaas gaat het in de aankondiging helemaal mis: "Geef hem een applaus, Dries Roelvink!" Hilariteit onder het publiek in de studio, maar ook Tino vat het sportief op en barst in lachen uit.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV