Hilariteit bij Vandaag Inside: steekt Bas Nijhuis zijn 'lul' in het gat van de camera?

Hilariteit bij Vandaag Inside: steekt Bas Nijhuis zijn 'lul' in het gat van de camera?

Dinsdag 18 oktober 2022 om 08:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Hilariteit bij <em>Vandaag Inside</em>: steekt Bas Nijhuis zijn 'lul' in het gat van de camera? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 17 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Respect is tegenwoordig één van de speerpunten in de voetballerij. Wanneer een nogal melige Vandaag Inside-tafel hiermee aan de haal gaat, ontstaan er ineens hele andere situaties. Zo wordt er in de studio luid geklapt voor een hurkende cameraman achter de bar én de bardame. Er is al vaker gelachen om de camera in het gat van de bar, maar Johan Derksen weet wel hoe Bas Nijhuis zijn respect kan verliezen: "Hij [de cameraman, red.] zou raar opkijken als Bas ineens zijn lul in dat gat steekt!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Respect is tegenwoordig één van de speerpunten in de voetballerij. Wanneer een nogal melige Vandaag Inside-tafel hiermee aan de haal gaat, ontstaan er ineens hele andere situaties. Zo wordt er in de studio luid geklapt voor een hurkende cameraman achter de bar én de bardame. Er is al vaker gelachen om de camera in het gat van de bar, maar Johan Derksen weet wel hoe Bas Nijhuis zijn respect kan verliezen: "Hij [de cameraman, red.] zou raar opkijken als Bas ineens zijn lul in dat gat steekt!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's