Lang Leve de Liefde: eindigen Melissa en Dylan samen in bed?

Lang Leve de Liefde: eindigen Melissa en Dylan samen in bed?

Woensdag 19 oktober 2022 om 22:25

In Lang Leve de Liefde zijn Melissa en Dylan elkaars blind date. Melissa komt uit Friesland en heeft een Fries pakketje voor Dylan meegenomen. En ook nog beschuit met muisjes omdat zij kraamverzorgster is, niet omdat ze een baby heeft. Dat blijkt, want later vertelt Melissa openhartig dat ze nog nooit seks heeft gehad. Dylan heeft al wel een aantal bedpartners gehad, 'friends met benefits'. Hoe zal het vannacht gaan, eindigen ze samen in bed?

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: eindigen <em>Melissa</em> en Dylan samen in bed? In Lang Leve de Liefde zijn Melissa en Dylan elkaars blind date. Melissa komt uit Friesland en heeft een Fries pakketje voor Dylan meegenomen. En ook nog beschuit met muisjes omdat zij kraamverzorgster is, niet omdat ze een baby heeft. Dat blijkt, want later vertelt Melissa openhartig dat ze nog nooit seks heeft gehad. Dylan heeft al wel een aantal bedpartners gehad, 'friends met benefits'. Hoe zal het vannacht gaan, eindigen ze samen in bed? Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Mauricio ziet Babs wel zitten Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Madieken en Nick duiken in elkaar Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Melissa geilt enorm op lichaam Dylan Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's