Lang Leve de Liefde: Mauricio ziet Babs wel zitten

Lang Leve de Liefde: Mauricio ziet Babs wel zitten

Maandag 17 oktober 2022 om 12:56

Mauricio doet er werkelijk alles aan om het hart van zijn date Babs te veroveren en daar hoort een romantisch diner, compleet met rozenblaadjes, uiteraard ook bij.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Mauricio</em> ziet Babs wel zitten Mauricio doet er werkelijk alles aan om het hart van zijn date Babs te veroveren en daar hoort een romantisch diner, compleet met rozenblaadjes, uiteraard ook bij. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Daphne heeft ochtendhumeur in Lang Leve de Liefde: ‘Ik word hier niet vrolijk van’ Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Aalt is meteen verliefd op zijn date, maar die voelt niet hetzelfde... Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Aalt flirt erop los en verzint eigen ondeugende vraag Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's