Video: auto vliegt over de kop in Rotterdam, slachtoffers slaan op de vlucht

Video: auto vliegt over de kop in Rotterdam, slachtoffers slaan op de vlucht

Zaterdag 22 oktober 2022 om 12:01

Video: auto vliegt over de kop in <em>Rotterdam</em>, slachtoffers slaan op de vlucht Een auto is vrijdagnacht met hoge snelheid over de kop gevlogen in Rotterdam. Toen de ambulance ter plaatse kwam om de slachtoffers te helpen, bleken de twee inzittenden zelf uit het wrak gekropen en op de vlucht geslagen. Hierboven zie je de beelden van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Aanvaring bij Terschelling: hulpdiensten zoeken nog kind van 12 jaar Bekijk deze video » Hotel Krasnapolsky ontruimd vanwege brand, gasten op straat: bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien! Frikandellen van 7,5 meter in Hart van Nederland (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een auto is vrijdagnacht met hoge snelheid over de kop gevlogen in Rotterdam. Toen de ambulance ter plaatse kwam om de slachtoffers te helpen, bleken de twee inzittenden zelf uit het wrak gekropen en op de vlucht geslagen. Hierboven zie je de beelden van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's