Lang Leve de Liefde: Dion en Mirke gaan als match samen de deur uit

Lang Leve de Liefde: Dion en Mirke gaan als match samen de deur uit

Maandag 24 oktober 2022 om 12:56

In Lang Leve de Liefde een overzicht van een match made in heaven. Dion en Mirke ging samen daten en de vonken spatten er al snel vanaf. Ze hadden het erg gezellig met elkaar. Er werd ook gezoend, terwijl Mirke nog blauwe opgezwollen lippen had van het opvullen. Uiteindelijk verlaten de twee als match het datingprogramma…

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Dion en Mirke gaan als match samen de deur uit In Lang Leve de Liefde een overzicht van een match made in heaven. Dion en Mirke ging samen daten en de vonken spatten er al snel vanaf. Ze hadden het erg gezellig met elkaar. Er werd ook gezoend, terwijl Mirke nog blauwe opgezwollen lippen had van het opvullen. Uiteindelijk verlaten de twee als match het datingprogramma… Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Juliën vond Daviene een ‘vet debiel begeleid wonen-type’ Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: heeft Barbara een ochtendhumeur? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's