Dave Roelvink koopt na crashen Lamborghini een Twingo (video)

Dave Roelvink koopt na crashen Lamborghini een Twingo (video)

Maandag 24 oktober 2022 om 16:35

Dave Roelvink lijkt bang te zijn dat hij opnieuw een peperdure wagen in de prak rijdt, daarom gaat hij voor een nieuwe opvallende keuze. De realityster heeft namelijk een klassieke Renault Twingo gekocht. Zijn nieuwe auto zorgt op social media voor heel wat hilariteit, maar op social media laat Dave weten dat het echt geen grap is en dat hij gewoon rondrijdt in deze bijzondere bolide.

Bekijk de video van Shownieuws en beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dave Roelvink</em> koopt na crashen Lamborghini een Twingo (video) Dave Roelvink lijkt bang te zijn dat hij opnieuw een peperdure wagen in de prak rijdt, daarom gaat hij voor een nieuwe opvallende keuze. De realityster heeft namelijk een klassieke Renault Twingo gekocht. Zijn nieuwe auto zorgt op social media voor heel wat hilariteit, maar op social media laat Dave weten dat het echt geen grap is en dat hij gewoon rondrijdt in deze bijzondere bolide. Bekijk de video van Shownieuws en beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Deze 'Griekse' kant Dave Roelvink kent niemand, bekijk de beelden Bekijk deze video » Dave Roelvink over trouwplannen: "Dat zit er bij ons nog niet in" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's