Johan Derksen haalt uit naar Andy van der Meijde: 'Ik kan niet om hem lachen'

Johan Derksen haalt uit naar Andy van der Meijde: 'Ik kan niet om hem lachen'

Woensdag 26 oktober 2022 om 08:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar <em>Andy van der Meijde</em>: 'Ik kan niet om hem lachen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In Vandaag Inside wordt het andere programma van Wilfred Genee, Veronica Offside, geanalyseerd. De heren zijn zeer te spreken over Wesley Sneijder, die volgens René van der Gijp 'altijd gelijk heeft' en de beste mening verkondigt. Wanneer Andy van der Meijde aan bod komt, die het volgens Job Knoester leuk doet, is men minder enthousiast. Vooral Johan Derksen heeft het niet zo op Van der Meijde: "Als hij binnenkomt en 'hallo' zegt heb ik het wel gehad voor die avond met Andy. [...] Ik kan niet echt om hem schaterlachen." Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In Vandaag Inside wordt het andere programma van Wilfred Genee, Veronica Offside, geanalyseerd. De heren zijn zeer te spreken over Wesley Sneijder, die volgens René van der Gijp 'altijd gelijk heeft' en de beste mening verkondigt. Wanneer Andy van der Meijde aan bod komt, die het volgens Job Knoester leuk doet, is men minder enthousiast. Vooral Johan Derksen heeft het niet zo op Van der Meijde: "Als hij binnenkomt en 'hallo' zegt heb ik het wel gehad voor die avond met Andy. [...] Ik kan niet echt om hem schaterlachen."

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's