Jinek gemist? Thomas Dekker over Koersen op Geluk

Jinek gemist? Thomas Dekker over Koersen op Geluk

Woensdag 26 oktober 2022 om 11:21

Voormalig profwielrenner Thomas Dekker heeft een openhartig nieuw boek geschreven, Koersen op Geluk, en dat moest uiteraard gepromoot worden in een talkshow. Met Beau van Erven Dorens sprak hij dinsdagavond onder andere over het stoppen met drinken, zijn terugkomst naar Nederland na een verbroken relatie en de extremen in zijn leven.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jinek gemist? Thomas Dekker over <em>Koersen op Geluk</em> Voormalig profwielrenner Thomas Dekker heeft een openhartig nieuw boek geschreven, Koersen op Geluk, en dat moest uiteraard gepromoot worden in een talkshow. Met Beau van Erven Dorens sprak hij dinsdagavond onder andere over het stoppen met drinken, zijn terugkomst naar Nederland na een verbroken relatie en de extremen in zijn leven. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Thomas Dekker over Koersen op Geluk

Actuele video's

Meer actuele video's