John van den Heuvel: "Glennis Grace verdient oprecht een tweede kans" (video)

John van den Heuvel: "Glennis Grace verdient oprecht een tweede kans" (video)

Woensdag 26 oktober 2022 om 21:35

Na het geweldsincident in de Jumbo afgelopen februari is het nog maar de vraag hoe het nu verder moet met de carrière van Glennis Grace. John van den Heuvel: "Een taakstraf heeft meer impact dan een celstraf. Ik wil Glennis aanraden niet in hoger beroep te gaan, maar zich te richten op haar carrière. Als de rechter meegaat, vind ik oprecht dat zij een tweede kans verdient. Zij blijft een talentvolle zangeres."

Bekijk hieronder het fragment van RTL Boulevard.

<em>John van den Heuvel</em>: &quot;Glennis Grace verdient oprecht een tweede kans&quot; (video) Na het geweldsincident in de Jumbo afgelopen februari is het nog maar de vraag hoe het nu verder moet met de carrière van Glennis Grace. John van den Heuvel: "Een taakstraf heeft meer impact dan een celstraf. Ik wil Glennis aanraden niet in hoger beroep te gaan, maar zich te richten op haar carrière. Als de rechter meegaat, vind ik oprecht dat zij een tweede kans verdient. Zij blijft een talentvolle zangeres." Bekijk hieronder het fragment van RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Glennis Grace: "Sorry voor de beelden die jullie zagen, mijn maag draait om" (video) Bekijk deze video » ZIEN: zo sloeg Glennis Grace Jumbo-medewerker (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Glennis Grace left the building en dit is haar slotwoord (video) Bekijk deze video »
TV :
John van den Heuvel: "Glennis Grace verdient oprecht een tweede kans" (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's