Video: man neergeschoten voor eigen woning in Eindhoven, verdachten vast

Video: man neergeschoten voor eigen woning in Eindhoven, verdachten vast

Zaterdag 29 oktober 2022 om 11:34

Video: man <em>neergeschoten</em> voor eigen woning in Eindhoven, verdachten vast Een man is zaterdagochtend rond 05.30 uur gewond geraakt bij een schietpartij voor zijn eigen woning. Dat gebeurde aan het Titanpad in Woensel-Noord in Eindhoven. Het slachtoffer is met meerdere schotwonden naar het ziekenhuis gebracht. De politie hield drie kwartier later verderop in de Noord-Brabantse stad twee verdachten aan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk de beelden: steekpartij in Best loopt dodelijk af Bekijk deze video » Rellen in Graz na verlies Feyenoord: hooligans vallen politie aan en vernielen wc's Bekijk deze video » Zien! Tips kinderslaapcoach tegen verstoring slaapritme door wintertijd (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een man is zaterdagochtend rond 05.30 uur gewond geraakt bij een schietpartij voor zijn eigen woning. Dat gebeurde aan het Titanpad in Woensel-Noord in Eindhoven. Het slachtoffer is met meerdere schotwonden naar het ziekenhuis gebracht. De politie hield drie kwartier later verderop in de Noord-Brabantse stad twee verdachten aan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's