Wesley Sneijder in Veronica Offside: 'Ihattaren kan mij bellen' (video)

Wesley Sneijder in Veronica Offside: 'Ihattaren kan mij bellen' (video)

Maandag 31 oktober 2022 om 22:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Wesley Sneijder in <em>Veronica Offside</em>: 'Ihattaren kan mij bellen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Ajax gaat niet verder met Mohammed Ihattaren. De Amsterdamse club meldde maandag dat de koopoptie in het huurcontract niet wordt verlengd en dat de aanvallende middenvelder in januari terugkeert bij Juventus. Wesley Sneijder denkt niet dat dit een oplossing is. 'In Italië heb je geen tijd, hier gaan ze nog met je aan de slag. (...) Ik hoop dat hij zelf eens wakker gaat worden.' Verder zegt Sneijder dat hij Ihattaren graag helpt. 'Hij kan me altijd bellen.' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Ajax gaat niet verder met Mohammed Ihattaren. De Amsterdamse club meldde maandag dat de koopoptie in het huurcontract niet wordt verlengd en dat de aanvallende middenvelder in januari terugkeert bij Juventus. Wesley Sneijder denkt niet dat dit een oplossing is. 'In Italië heb je geen tijd, hier gaan ze nog met je aan de slag. (...) Ik hoop dat hij zelf eens wakker gaat worden.' Verder zegt Sneijder dat hij Ihattaren graag helpt. 'Hij kan me altijd bellen.'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's