Zie: demonstranten gewond bij Koerdisch protest op Malieveld

Zie: demonstranten gewond bij Koerdisch protest op Malieveld

Dinsdag 1 november 2022 om 16:51

De Mobiele Eenheid heeft vandaag opgetreden tijdens een Koerdisch protest op het Malieveld in Den Haag. Enkele honderden mensen voerden actie tegen de vermeende inzet van chemische wapens door Turkije. De organisatoren van de actie betichtten Turkije ervan dergelijke wapens in te zetten in Iraaks Koerdistan en willen dat de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) onderzoek doet.

Demonstranten gewond
Volgens een correspondent van Hart van Nederland raakten enkele demonstraten gewond, doordat ze werden geslagen of werden overlopen door paarden.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Zie: demonstranten gewond bij Koerdisch protest op Malieveld De Mobiele Eenheid heeft vandaag opgetreden tijdens een Koerdisch protest op het Malieveld in Den Haag. Enkele honderden mensen voerden actie tegen de vermeende inzet van chemische wapens door Turkije. De organisatoren van de actie betichtten Turkije ervan dergelijke wapens in te zetten in Iraaks Koerdistan en willen dat de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) onderzoek doet. Demonstranten gewondVolgens een correspondent van Hart van Nederland raakten enkele demonstraten gewond, doordat ze werden geslagen of werden overlopen door paarden. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Saskia Belleman over rechtszaak protesterende boeren: "Veroordeeld voor openlijk geweld" Bekijk deze video » Video: Spandoek Mark Rutte bekogeld met eieren tijdens demonstratie Bekijk deze video » Hart van Nederland: A12 (Den Haag) tijdelijk afgesloten door klimaatdemonstranten: "We are unstoppable" (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's