Saskia Belleman over rechtszaak protesterende boeren: "Veroordeeld voor openlijk geweld"

Saskia Belleman over rechtszaak protesterende boeren: "Veroordeeld voor openlijk geweld"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Een deel van de protestboeren, die in juni met trekkers en fakkels voor het huis van minister Christianne van der Wal protesteerden, wordt veroordeeld tot werkstraffen tot 100 uur. Saskia Belleman was bij de rechtszaak aanwezig en vertelt bij Op1 over de uitspraak.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Saskia Belleman</em> over rechtszaak <em>protesterende boeren</em>: &quot;Veroordeeld voor openlijk geweld&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Een deel van de protestboeren, die in juni met trekkers en fakkels voor het huis van minister Christianne van der Wal protesteerden, wordt veroordeeld tot werkstraffen tot 100 uur. Saskia Belleman was bij de rechtszaak aanwezig en vertelt bij Op1 over de uitspraak. Tekst gaat verder onder de video. Openlijk geweld"Ze zijn onder andere veroordeeld voor openlijk geweld. Eigenlijk vonden ze dat heel onterecht", aldus rechtbankverslaggever Saskia Belleman. Op beelden van het protest is te zien dat politieagenten wegrennen en dat demonstranten stro in een politieauto gooien. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Saskia Belleman over rechtszaak protesterende boeren: "Veroordeeld voor openlijk geweld"

Openlijk geweld
"Ze zijn onder andere veroordeeld voor openlijk geweld. Eigenlijk vonden ze dat heel onterecht", aldus rechtbankverslaggever Saskia Belleman. Op beelden van het protest is te zien dat politieagenten wegrennen en dat demonstranten stro in een politieauto gooien.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV