Het Perfecte Plaatje: Filemon geïrriteerd als Linda zijn fotoshoot verstoort

Het Perfecte Plaatje: Filemon geïrriteerd als Linda zijn fotoshoot verstoort

Donderdag 3 november 2022 om 11:08

Filemon Wesselink is in Het Perfecte Plaatje nogal geïrriteerd als zijn fotoshoot wordt verstoord door medekandidaat Linda Hakeboom. Hij heeft een mooie locatie uitgezocht om een actiefoto te maken, maar Linda zou precies op die plek ook graag haar kiekje maken. Ze gaat erbij staan waardoor ze dwars door elkaar gaan fotograferen, en daar wordt Filemon niet vrolijk van…

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Filemon geïrriteerd als Linda zijn fotoshoot verstoort Filemon Wesselink is in Het Perfecte Plaatje nogal geïrriteerd als zijn fotoshoot wordt verstoord door medekandidaat Linda Hakeboom. Hij heeft een mooie locatie uitgezocht om een actiefoto te maken, maar Linda zou precies op die plek ook graag haar kiekje maken. Ze gaat erbij staan waardoor ze dwars door elkaar gaan fotograferen, en daar wordt Filemon niet vrolijk van… Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van de vierde aflevering Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: welke fotograaf moet deze week de wedstrijd verlaten? Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Filemon geïrriteerd als Linda zijn fotoshoot verstoort

Actuele video's

Meer actuele video's