Arjen Lubach maakt WK-reclame Jumbo belachelijk: 'Ik zou Glennis Grace er nog vanaf trappen'

Arjen Lubach maakt WK-reclame Jumbo belachelijk: 'Ik zou Glennis Grace er nog vanaf trappen'

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> maakt WK-reclame <em>Jumbo</em> belachelijk: 'Ik zou Glennis Grace er nog vanaf trappen' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Supermarktketen Jumbo heeft flinke ophef veroorzaakt met hun reclame voor het WK voetbal in Qatar. Bij de bouw van stadions in Qatar zijn volgens The Guardian zo'n 6500 mensen om het leven gekomen, maar dat weerhield Jumbo er niet van om een spotje te maken met een polonaise van hossende bouwvakkers... Uiteraard kan Arjen Lubach hier niet aan voorbijgaan. "Oh, Jumbo... ik zou m'n Glennis Grace er nog vanaf trappen!" grapt de presentator. "Ik heb kamerplanten met een betere maatschappelijke antenne!" De nieuwe reclame valt ook niet echt in de smaak... Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach maakt WK-reclame Jumbo belachelijk: 'Ik zou Glennis Grace er nog vanaf trappen'

Supermarktketen Jumbo heeft flinke ophef veroorzaakt met hun reclame voor het WK voetbal in Qatar. Bij de bouw van stadions in Qatar zijn volgens The Guardian zo'n 6500 mensen om het leven gekomen, maar dat weerhield Jumbo er niet van om een spotje te maken met een polonaise van hossende bouwvakkers... Uiteraard kan Arjen Lubach hier niet aan voorbijgaan. "Oh, Jumbo... ik zou m'n Glennis Grace er nog vanaf trappen!" grapt de presentator. "Ik heb kamerplanten met een betere maatschappelijke antenne!" De nieuwe reclame valt ook niet echt in de smaak...

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV