Demonstratie met complotdenker David Icke naar Museumplein: mag hij alles roepen?

Demonstratie met complotdenker David Icke naar Museumplein: mag hij alles roepen?

Donderdag 3 november 2022 om 12:30

Complotdenker David Icke komt zondag naar Amsterdam voor een demonstratie, en deze betoging is uit veiligheidsoverwegingen verplaatst naar het Museumplein. Hier kan de politie meer overzicht houden dan op de Dam, waar oorspronkelijk de bijeenkomst zou plaatsvinden. In het kader van vrijheid van meningsuiting zal David Icke bij het protest spreken, maar er zijn al verschillende ‘tegenprotesten’ aangekondigd. Icke staat bekend om het omstreden ‘reptielencomplot’, waar ook Thierry Baudet het over had, en zijn antisemitische complottheorieën. Justitie luistert zondag mee met de betoging en kan ingrijpen.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Demonstratie met complotdenker <em>David Icke</em> naar Museumplein: mag hij alles roepen? Complotdenker David Icke komt zondag naar Amsterdam voor een demonstratie, en deze betoging is uit veiligheidsoverwegingen verplaatst naar het Museumplein. Hier kan de politie meer overzicht houden dan op de Dam, waar oorspronkelijk de bijeenkomst zou plaatsvinden. In het kader van vrijheid van meningsuiting zal David Icke bij het protest spreken, maar er zijn al verschillende ‘tegenprotesten’ aangekondigd. Icke staat bekend om het omstreden ‘reptielencomplot’, waar ook Thierry Baudet het over had, en zijn antisemitische complottheorieën. Justitie luistert zondag mee met de betoging en kan ingrijpen. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: kabinet loopt zaal uit na complottheorieën Thierry Baudet Bekijk deze video » Özcan Akyol sloopt Forum voor Democratie: 'Bestaat uit fascisten' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Nieuws :
Demonstratie met complotdenker David Icke naar Museumplein: mag hij alles roepen?

Actuele video's

Meer actuele video's