Vandaag Inside gemist? Johan Derksen promoot ongegeneerd zijn boek 'Derksen'

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen promoot ongegeneerd zijn boek 'Derksen'

Zaterdag 5 november 2022 om 15:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> promoot ongegeneerd zijn boek 'Derksen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Aan het eind van de Vandaag Inside-uitzending praten Wilfred Genee en Chris Woerts nog even na in de Wandelgangen. Hun gesprek wordt abrupt verstoord door niemand minder dan Johan Derksen. Hij ziet zijn kans schoon en besluit ongegeneerd zijn boek Derksen te promoten. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Aan het eind van de Vandaag Inside-uitzending praten Wilfred Genee en Chris Woerts nog even na in de Wandelgangen. Hun gesprek wordt abrupt verstoord door niemand minder dan Johan Derksen. Hij ziet zijn kans schoon en besluit ongegeneerd zijn boek Derksen te promoten.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's