Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst ontvangt Raven van Dorst actrice/zangeres Frédérique Spigt en zanger Waylon, de artiestennaam van Willem Bijkerk. Zij helpen Van Dorst bij de meest uiteenlopende klusjes op de boerderij. Alle fragmenten uit deze uitzending Waylon ging vreemd om erectieproblemen: ‘Ik was een tyfuslul’ (Boerderij van Dorst) Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: moeder Frédérique Spigt zat zwanger in kamp tijdens oorlog Bekijk deze video » Luuk Ikink prijst eerlijkheid Waylon over erectieproblemen in Boerderij van Dorst Bekijk deze video » SongfestivalSpigt brak in de jaren tachtig door als zangeres van de formatie I've Got the Bullets. Vervolgens vormde ze ook de band A Girl Called Johnny, om in de jaren negentig verder te gaan als soloartiest. In die hoedanigheid deed Spigt in 1998 mee aan het Nationaal Songfestival. Verder heeft Spigt diverse theaterprogramma's gemaakt en was ze te zien in de serie S1NGLE. OverspelWaar Spigt zich in relatief rustig vaarwater bevindt, is dat bij Waylon compleet anders. Hij kwam de laatste tijd veelvuldig in het nieuws vanwege zijn overspel - terwijl zijn vriendin Bibi Breijman zwanger was. Daar heeft hij het boetekleed voor aangetrokken, maar Raven zal hem ongetwijfeld de nodige vragen stellen over deze turbulente periode. Ondertussen blijft Waylon ook gewoon muziek maken. Bekijk ook Raven van Dorst tegen Israel (Ruinerwold): ‘Je bent vaker op boerderij geweest’ Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: alle kippen, ook Martien het haantje, zijn opgegeten door bunzing Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 6 november 2022 om 22:10

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst ontvangt Raven van Dorst actrice/zangeres Frédérique Spigt en zanger Waylon, de artiestennaam van Willem Bijkerk. Zij helpen Van Dorst bij de meest uiteenlopende klusjes op de boerderij.

Songfestival
Spigt brak in de jaren tachtig door als zangeres van de formatie I've Got the Bullets. Vervolgens vormde ze ook de band A Girl Called Johnny, om in de jaren negentig verder te gaan als soloartiest. In die hoedanigheid deed Spigt in 1998 mee aan het Nationaal Songfestival. Verder heeft Spigt diverse theaterprogramma's gemaakt en was ze te zien in de serie S1NGLE.

Overspel
Waar Spigt zich in relatief rustig vaarwater bevindt, is dat bij Waylon compleet anders. Hij kwam de laatste tijd veelvuldig in het nieuws vanwege zijn overspel - terwijl zijn vriendin Bibi Breijman zwanger was. Daar heeft hij het boetekleed voor aangetrokken, maar Raven zal hem ongetwijfeld de nodige vragen stellen over deze turbulente periode. Ondertussen blijft Waylon ook gewoon muziek maken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boerderij van Dorst

Actuele video's

Meer actuele video's