Hart van Nederland: grote onduidelijkheid voor flatbewoners rondom energiekorting

Hart van Nederland: grote onduidelijkheid voor flatbewoners rondom energiekorting

Zondag 6 november 2022 om 23:00

<em>Hart van Nederland</em>: grote onduidelijkheid voor flatbewoners rondom <em>energiekorting</em> Er bestaat nog een hoop onduidelijkheid rondom de 190 euro korting op de energieprijs in november en december. Flatbewoners krijgen de korting misschien niet omdat hun energieverbruik in de huurprijs verdisconteerd zit. Rob Jetten, minister van Klimaat en Energie, geeft aan Hart van Nederland toe dat er sowieso wat beters moet worden georganiseerd voor deze huishoudens. Maar wanneer komt de zo gewenste duidelijkheid? Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL Nieuws: zo werkt het energie-prijsplafond en deze korting krijg je in november en december Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Minister Jetten presenteerde klimaatkoffertje in Tweede Kamer Bekijk deze video » Geert Wilders kraakt Klimaatweek Jetten: 'Vergeet die ideologie en doe waarvoor je bent ingehuurd' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Er bestaat nog een hoop onduidelijkheid rondom de 190 euro korting op de energieprijs in november en december. Flatbewoners krijgen de korting misschien niet omdat hun energieverbruik in de huurprijs verdisconteerd zit. Rob Jetten, minister van Klimaat en Energie, geeft aan Hart van Nederland toe dat er sowieso wat beters moet worden georganiseerd voor deze huishoudens. Maar wanneer komt de zo gewenste duidelijkheid?

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's