Zien: Sharon den Adel zingt 'Never Ending Story' live bij Renze op zondag

Zien: Sharon den Adel zingt 'Never Ending Story' live bij Renze op zondag

Monday 7 November 2022 om 08:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 6 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Sharon den Adel</em> zingt 'Never Ending Story' live bij <em>Renze op zondag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 6 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. We kennen Sharon den Adel natuurlijk allemaal als de zangeres van Within Temptation, de Nederlandse symfonische metalband met internationaal succes. Tegenover de ruige hits staan ook kleine liedjes, zoals het prachtige 'Never Ending Story'. Dat nummer bracht Den Adel zondag in een akoestische versie ten gehore bij Renze op zondag. Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Sharon den Adel zingt 'Never Ending Story' live bij Renze op zondag

We kennen Sharon den Adel natuurlijk allemaal als de zangeres van Within Temptation, de Nederlandse symfonische metalband met internationaal succes. Tegenover de ruige hits staan ook kleine liedjes, zoals het prachtige 'Never Ending Story'. Dat nummer bracht Den Adel zondag in een akoestische versie ten gehore bij Renze op zondag.

Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's