Een Jaar Van Je Leven: vrouwen maken plan om de macht over te nemen

Een Jaar Van Je Leven: vrouwen maken plan om de macht over te nemen

Maandag 7 november 2022 om 13:51

In Een Jaar Van Je Leven vindt een aantal vrouwen dat het tijd is voor verandering. Ze willen ervoor zorgen dat de vrouwen de macht overnemen in de realityshow die draait om een miljoen euro, daarom willen ze een groep creëren van 8 of 9 dames die de boel gaan runnen. Maar welke vrouwen zijn te vertrouwen en welke niet?

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: vrouwen maken plan om de macht over te nemen In Een Jaar Van Je Leven vindt een aantal vrouwen dat het tijd is voor verandering. Ze willen ervoor zorgen dat de vrouwen de macht overnemen in de realityshow die draait om een miljoen euro, daarom willen ze een groep creëren van 8 of 9 dames die de boel gaan runnen. Maar welke vrouwen zijn te vertrouwen en welke niet? Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Tranen bij pittige opdracht Een Jaar Van Je Leven: hoeveel mensen passen in een auto? Bekijk deze video » Kim emotioneel in Een Jaar Van Je Leven na opdracht: ‘Ik ben fucking claustrofobisch’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's