Kim emotioneel in Een Jaar Van Je Leven na opdracht: ‘Ik ben fucking claustrofobisch’

Kim emotioneel in Een Jaar Van Je Leven na opdracht: ‘Ik ben fucking claustrofobisch’

Vrijdag 4 november 2022 om 16:13

Kim krijgt een heftige ontlading na een opdracht in Een Jaar Van Je Leven, waarbij zo veel mogelijk mensen in een auto moesten zitten. Ze is helemaal in tranen en vertelt waar dit vandaan komt. “Ik ben fucking claustrofobisch, dat is mijn grootste angst.” Kim had het dan ook zwaar met zo veel mensen bij elkaar in een kleine ruimte. “Die zat te schreeuwen en die zat te schreeuwen, ik raakte compleet in paniek. Zwart voor mijn ogen, ik dacht: ik ga out.”

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Kim emotioneel in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> na opdracht: ‘Ik ben fucking claustrofobisch’ Kim krijgt een heftige ontlading na een opdracht in Een Jaar Van Je Leven, waarbij zo veel mogelijk mensen in een auto moesten zitten. Ze is helemaal in tranen en vertelt waar dit vandaan komt. “Ik ben fucking claustrofobisch, dat is mijn grootste angst.” Kim had het dan ook zwaar met zo veel mensen bij elkaar in een kleine ruimte. “Die zat te schreeuwen en die zat te schreeuwen, ik raakte compleet in paniek. Zwart voor mijn ogen, ik dacht: ik ga out.” Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Madeleine wil 24 uur aanvragen in Een Jaar Van Je Leven: ‘Mensen willen me bewust raken’ Bekijk deze video » Tranen bij pittige opdracht Een Jaar Van Je Leven: hoeveel mensen passen in een auto? Bekijk deze video »
TV :
Kim emotioneel in Een Jaar Van Je Leven na opdracht: ‘Ik ben fucking claustrofobisch’

Actuele video's

Meer actuele video's