Lang Leve de Liefde: 'Ik dacht.. dit wordt koude kak, met die hakjes en die jurk'

Lang Leve de Liefde: 'Ik dacht.. dit wordt koude kak, met die hakjes en die jurk'

Dinsdag 8 november 2022 om 11:28

Marcel stond niet direct van vreugde te springen toen hij Dirkje het Lang Leve de Liefde-huis zag binnenkomen: 'Ik denk oh God dit wordt koude kak. Echt waar, ik zag die hakjes en die jurk en dat was mijn grote vooroordeel.' Zijn date komt vervolgens niet meer bij na deze openbaring.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik dacht.. dit wordt koude kak, met die hakjes en die jurk' Marcel stond niet direct van vreugde te springen toen hij Dirkje het Lang Leve de Liefde-huis zag binnenkomen: 'Ik denk oh God dit wordt koude kak. Echt waar, ik zag die hakjes en die jurk en dat was mijn grote vooroordeel.' Zijn date komt vervolgens niet meer bij na deze openbaring. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: wil Peter een vrouw met grote borsten of bedoelt hij wat anders? Bekijk deze video » Marcel in Lang Leve de Liefde: 'Ik trouw omdat de vrouw daar blij van wordt' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's