Lang Leve de Liefde: wil Peter een vrouw met grote borsten of bedoelt hij wat anders?

Lang Leve de Liefde: wil Peter een vrouw met grote borsten of bedoelt hij wat anders?

Maandag 7 november 2022 om 13:11

Peter wordt nogal enthousiast van zijn date Joke en probeert haar uit te leggen waarom. Hij komt alleen niet zo goed uit zijn woorden en gebruikt daarom wat gebaren bij zijn verhaal. Maar probeert hij nu te zeggen dat hij van vrouwen met grote borsten houdt of bedoelt hij toch iets anders...?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: wil <em>Peter</em> een vrouw met grote borsten of bedoelt hij wat anders? Peter wordt nogal enthousiast van zijn date Joke en probeert haar uit te leggen waarom. Hij komt alleen niet zo goed uit zijn woorden en gebruikt daarom wat gebaren bij zijn verhaal. Maar probeert hij nu te zeggen dat hij van vrouwen met grote borsten houdt of bedoelt hij toch iets anders...? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Pijnlijk: Deborah twijfelt over Tinder-like Robert (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Bloemschikken als date in Lang Leve de Liefde: 'Dat wordt een mooi grafboeket' Bekijk deze video » Jolanda in Lang Leve de Liefde: 'Moet dat gehakt niet gaar worden!?' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's