Zie: bitterballen voor Tony, veel lol aan de Costa del Sol (Urk)

Zie: bitterballen voor Tony, veel lol aan de Costa del Sol (Urk)

Dinsdag 8 november 2022 om 16:34

Tony kan zijn geluk niet op er zijn bitterballen. "Heel veel lol aan de Costa del Sol. Je kan gewoon je eigen taal spreken en het niet zoals in Turkije; kijken, kijken, niet kopen geouwehoer," aldus een blije Tony op het strand.

Bekijk hieronder de video van Urk.

Het nieuwe seizoen van Urk! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zie: bitterballen voor Tony, veel lol aan de Costa del Sol (Urk) Tony kan zijn geluk niet op er zijn bitterballen. "Heel veel lol aan de Costa del Sol. Je kan gewoon je eigen taal spreken en het niet zoals in Turkije; kijken, kijken, niet kopen geouwehoer," aldus een blije Tony op het strand. Bekijk hieronder de video van Urk. Het nieuwe seizoen van Urk! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Urker vissers redden man die dagenlang op boei midden op zee zit Bekijk deze video » Shownieuws: op babybezoek bij Mathilde uit Urk! Bekijk deze video » Teun Kapitein van Urk: 'Máxima armen, dat hebben alleen oude mensen' (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's