Jinek: Antoinnette Scheulderman heeft een passie voor online huizen spotten

Jinek: Antoinnette Scheulderman heeft een passie voor online huizen spotten

Donderdag 10 november 2022 om 09:15

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 9 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Antoinnette Scheulderman vertelt bij Jinek meer over haar ‘verslaving’. Ze is namelijk helemaal weg van Funda en het online spotten van huizen. Ze kijkt voor inspiratie voor haar interieur op de huizenwebsite en heeft ze een woning gevonden waar ze ook daadwerkelijk is gaan kijken. “Hier ben ik ook echt binnen geweest, om te kijken. Helemaal kwijlend.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Antoinnette Scheulderman heeft een passie voor online huizen spotten Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 9 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Antoinnette Scheulderman vertelt bij Jinek meer over haar ‘verslaving’. Ze is namelijk helemaal weg van Funda en het online spotten van huizen. Ze kijkt voor inspiratie voor haar interieur op de huizenwebsite en heeft ze een woning gevonden waar ze ook daadwerkelijk is gaan kijken. “Hier ben ik ook echt binnen geweest, om te kijken. Helemaal kwijlend.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Antoinnette Scheulderman heeft een passie voor online huizen spotten

Actuele video's

Meer actuele video's