Jinek: zijn visgraatvloer en zwarte stalen deur helemaal fout en fantasieloos?

Jinek: zijn visgraatvloer en zwarte stalen deur helemaal fout en fantasieloos?

Donderdag 10 november 2022 om 10:00

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 9 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

In Jinek gaat het over het interieur. Antoinnette Scheulderman vertelt dat iedereen tegenwoordig een zwarte stalen deur en visgraatvloer heeft. “Dit is nu geloof ik verkeerd, wat ik heb”, vertelt Scheulderman. “Ik merk in mijn Twitter-bubbel dat er ontzettend op wordt neergekeken, vooral door de links intellectuele hoek. Dan heb je geen fantasie. Als je een visgraatvloer hebt en een taatsdeur, en ook nog een donkere keuken, ik durf het bijna niet hardop te zeggen.” Interieurstylist Roos Reedijk laat haar licht schijnen op deze kwestie.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: zijn visgraatvloer en zwarte stalen deur helemaal fout en fantasieloos? Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 9 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. In Jinek gaat het over het interieur. Antoinnette Scheulderman vertelt dat iedereen tegenwoordig een zwarte stalen deur en visgraatvloer heeft. “Dit is nu geloof ik verkeerd, wat ik heb”, vertelt Scheulderman. “Ik merk in mijn Twitter-bubbel dat er ontzettend op wordt neergekeken, vooral door de links intellectuele hoek. Dan heb je geen fantasie. Als je een visgraatvloer hebt en een taatsdeur, en ook nog een donkere keuken, ik durf het bijna niet hardop te zeggen.” Interieurstylist Roos Reedijk laat haar licht schijnen op deze kwestie. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: zijn visgraatvloer en zwarte stalen deur helemaal fout en fantasieloos?

Actuele video's

Meer actuele video's