Matthijs van Nieuwkerk officieel gescheiden: zo worden de huizen verdeeld

Matthijs van Nieuwkerk officieel gescheiden: zo worden de huizen verdeeld

Vrijdag 11 november 2022 om 11:55

Shownieuws heeft een document ingezien waaruit blijkt dat Matthijs van Nieuwkerk officieel gescheiden is. Vorig jaar werd al bekend dat het huwelijk van de presentator en Karin na 36 jaar op de klippen is gelopen, inmiddels is Matthijs verliefd op Martha Riemsma. Ook weet Shownieuws te melden dat hun boerderij naar Matthijs gaat, en hun peperdure grachtenpand in Amsterdam naar Karin…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs van Nieuwkerk</em> officieel gescheiden: zo worden de huizen verdeeld Shownieuws heeft een document ingezien waaruit blijkt dat Matthijs van Nieuwkerk officieel gescheiden is. Vorig jaar werd al bekend dat het huwelijk van de presentator en Karin na 36 jaar op de klippen is gelopen, inmiddels is Matthijs verliefd op Martha Riemsma. Ook weet Shownieuws te melden dat hun boerderij naar Matthijs gaat, en hun peperdure grachtenpand in Amsterdam naar Karin… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen over 'tiran' Matthijs van Nieuwkerk: 'Moet hij schijt aan hebben' (video) Bekijk deze video » Jinek: doet Matthijs van Nieuwkerk mee aan The Masked Singer? Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's