Andy & Melisa: wie gaat hond wassen die door ‘paardenzeik’ heeft gerold?

Andy & Melisa: wie gaat hond wassen die door ‘paardenzeik’ heeft gerold?

In Andy & Melisa is er een groot dilemma, want de hond heeft weer eens door de ‘paardenzeik’ gerold. Melisa commandeert Andy dat hij de hond moet pakken, maar de ex-voetballer heeft daar geen zin in. Dan gaat Melisa de hond ook niet wassen, en zitten ze met een stinkend beestje. "Het is net jou dat paard, de hele dag zeiken", aldus Andy.

Bekijk de beelden van Andy & Melisa in de video van RTL Boulevard hieronder.

Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Andy &amp; Melisa</em>: wie gaat hond wassen die door ‘paardenzeik’ heeft gerold? In Andy & Melisa is er een groot dilemma, want de hond heeft weer eens door de ‘paardenzeik’ gerold. Melisa commandeert Andy dat hij de hond moet pakken, maar de ex-voetballer heeft daar geen zin in. Dan gaat Melisa de hond ook niet wassen, en zitten ze met een stinkend beestje. "Het is net jou dat paard, de hele dag zeiken", aldus Andy. Bekijk de beelden van Andy & Melisa in de video van RTL Boulevard hieronder. Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Andy & Melisa: Andy is doodsbang dat er een spin in zijn pak zit Bekijk deze video » Andy & Melisa: Andy van der Meijde maakt ene foute opmerking na de andere Bekijk deze video »
TV :
Andy & Melisa: wie gaat hond wassen die door ‘paardenzeik’ heeft gerold?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV