Andy & Melisa: Andy van der Meijde maakt ene foute opmerking na de andere

Andy & Melisa: Andy van der Meijde maakt ene foute opmerking na de andere

In Andy & Melisa gaat Andy van der Meijde lekker los met zijn foute opmerkingen. De ex-voetballer is dol op foute grappen en zijn geliefde Melisa is regelmatig het slachtoffer. Ook deelt hij een iets te persoonlijk wc-verhaal.

Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder.

Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Andy &amp; Melisa</em>: Andy van der Meijde maakt ene foute opmerking na de andere In Andy & Melisa gaat Andy van der Meijde lekker los met zijn foute opmerkingen. De ex-voetballer is dol op foute grappen en zijn geliefde Melisa is regelmatig het slachtoffer. Ook deelt hij een iets te persoonlijk wc-verhaal. Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder. Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ramp dreigt als Andy van der Meijde gaat barbecueën: ‘Bel de brandweer’ (Andy & Melisa) Bekijk deze video » Andy & Melisa: Andy is doodsbang dat er een spin in zijn pak zit Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV