Verontwaardigde Patty Brard in Renze op zaterdag: "Dat vind ik echt not done"

Verontwaardigde Patty Brard in Renze op zaterdag: "Dat vind ik echt not done"

Zondag 13 november 2022 om 10:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Verontwaardigde <em>Patty Brard</em> in <em>Renze op zaterdag</em>: &quot;Dat vind ik echt not done&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De fashionstijl 'Herion chic' is terug van weggeweest. Patty Brard is te gast bij Renze op zaterdag en reageert verontwaardigd op de comeback van deze merkwaardige trend: "Hoe kan je iemand nou heroïne chic noemen? Dat vind ik echt not done." Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Verontwaardigde Patty Brard in Renze op zaterdag: "Dat vind ik echt not done"

De fashionstijl 'Herion chic' is terug van weggeweest. Patty Brard is te gast bij Renze op zaterdag en reageert verontwaardigd op de comeback van deze merkwaardige trend: "Hoe kan je iemand nou heroïne chic noemen? Dat vind ik echt not done."

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's