Jaimie Vaes na zitting met Lil Kleine over horloges: ‘Stapje dichter bij elkaar’

Jaimie Vaes na zitting met Lil Kleine over horloges: ‘Stapje dichter bij elkaar’

Maandag 14 november 2022 om 16:32

Lil Kleine en Jaimie Vaes moesten vandaag voor de rechter verschijnen. Er is ruzie rond de voogdij over hun zoon Lío, maar daarbij zijn ze het ook niet eens over de verdeling (en vernieling) van hun bezittingen. Ondanks dat het vandaag vooral over hun spullen en met name horloges ging, heeft Jaimie het gevoel dat ze een stapje dichter bij elkaar zijn gekomen.

Lees verder onder de video.

<em>Jaimie Vaes</em> na zitting met Lil Kleine over horloges: ‘Stapje dichter bij elkaar’ Lil Kleine en Jaimie Vaes moesten vandaag voor de rechter verschijnen. Er is ruzie rond de voogdij over hun zoon Lío, maar daarbij zijn ze het ook niet eens over de verdeling (en vernieling) van hun bezittingen. Ondanks dat het vandaag vooral over hun spullen en met name horloges ging, heeft Jaimie het gevoel dat ze een stapje dichter bij elkaar zijn gekomen. Lees verder onder de video. Jaimie wil weer door één deur kunnen met Lil KleineLil Kleine, die werd geboren als Jorik Scholten, wil alles rond de bezittingen vergeten als hij zijn zoon maar kan zien. “Als hij dit meent dan heel graag”, reageert Jaimie. “Dat hebben we altijd al gezegd, we staan open voor alles. Ik pleit alleen wel voor ouders die met elkaar door één deur kunnen om een goed voorbeeld te zijn voor mijn zoon. En daar is iets meer voor nodig dan even te zeggen: we gaan nu meteen doorpakken.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lil Kleine bij rechtbank: 'Hoop dat geen strijd wordt met Jaimie' (Shownieuws) Bekijk deze video » Lil Kleine in rechtszaak: 'Jaimie Vaes mag alles hebben, als ik mijn kind kan zien' Bekijk deze video »
Entertainment :

Jaimie wil weer door één deur kunnen met Lil Kleine
Lil Kleine, die werd geboren als Jorik Scholten, wil alles rond de bezittingen vergeten als hij zijn zoon maar kan zien. “Als hij dit meent dan heel graag”, reageert Jaimie. “Dat hebben we altijd al gezegd, we staan open voor alles. Ik pleit alleen wel voor ouders die met elkaar door één deur kunnen om een goed voorbeeld te zijn voor mijn zoon. En daar is iets meer voor nodig dan even te zeggen: we gaan nu meteen doorpakken.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's