Een Jaar Van Je Leven: het hele spul wordt verliefd op elkaar hier (video)

Een Jaar Van Je Leven: het hele spul wordt verliefd op elkaar hier (video)

Dinsdag 15 november 2022 om 17:05

De hormoontjes gieren door die lichaampjes bij Een Jaar Van Je Leven. Het lijkt er steeds meer op dat er wéér een nieuw stelletje ontstaat. En of je dan iemand thuis hebt ja of nee, dat maakt blijkbaar niet zo uit.

Bekijk hieronder de video.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: het hele spul wordt verliefd op elkaar hier (video) De hormoontjes gieren door die lichaampjes bij Een Jaar Van Je Leven. Het lijkt er steeds meer op dat er wéér een nieuw stelletje ontstaat. En of je dan iemand thuis hebt ja of nee, dat maakt blijkbaar niet zo uit.⁠Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Janet heeft haar eigen manier van planken bedacht Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Nadir wil naar huis en vraagt 24 uur aan Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Erik erg ontdaan omdat er alcohol in zijn drankje zat Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's