Een Jaar Van Je Leven: Nadir wil naar huis en vraagt 24 uur aan

Een Jaar Van Je Leven: Nadir wil naar huis en vraagt 24 uur aan

Maandag 14 november 2022 om 11:42

Nadir weet het zeker, hij wil de realityshow Een Jaar Van Je Leven gaan verlaten. Nadir voelt zich niet zichzelf en denkt dat hij een ‘beetje depri’ is. Zijn 24 uur wordt gelijk aangevraagd, dus hij krijgt nog even bedenktijd. Het is nu de grote vraag of hij de show, waarin 1 miljoen euro op het spel staat, daadwerkelijk zal verlaten of dat hij zich bedenkt…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Nadir wil naar huis en vraagt 24 uur aan Nadir weet het zeker, hij wil de realityshow Een Jaar Van Je Leven gaan verlaten. Nadir voelt zich niet zichzelf en denkt dat hij een ‘beetje depri’ is. Zijn 24 uur wordt gelijk aangevraagd, dus hij krijgt nog even bedenktijd. Het is nu de grote vraag of hij de show, waarin 1 miljoen euro op het spel staat, daadwerkelijk zal verlaten of dat hij zich bedenkt… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Kim is woest omdat Marciano Mexx op haar kont sloeg Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Janet heeft haar eigen manier van planken bedacht Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's