Een Jaar Van Je Leven: Erik erg ontdaan omdat er alcohol in zijn drankje zat

Een Jaar Van Je Leven: Erik erg ontdaan omdat er alcohol in zijn drankje zat

Maandag 14 november 2022 om 16:43

In Een Jaar Van Je Leven moet Erik zijn verhaal even kwijt. Er is op een feest alcohol in zijn drankje terechtgekomen, en daar is hij anderhalve dag behoorlijk door ontdaan geweest. Om medische redenen mag hij geen alcohol, daarom spreekt hij de groep erop aan. “Dus ik hoop eigenlijk dat jullie er met z’n allen voor willen zorgen in het vervolg, dat als er weer een keertje een feestje is, dat we er extra op attent zijn dat het niet meer gebeurt.” Erik heeft in zijn emotie geroepen dat hij was gedrogeerd, maar daar biedt hij nu zijn excuses voor aan.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Erik erg ontdaan omdat er alcohol in zijn drankje zat In Een Jaar Van Je Leven moet Erik zijn verhaal even kwijt. Er is op een feest alcohol in zijn drankje terechtgekomen, en daar is hij anderhalve dag behoorlijk door ontdaan geweest. Om medische redenen mag hij geen alcohol, daarom spreekt hij de groep erop aan. “Dus ik hoop eigenlijk dat jullie er met z’n allen voor willen zorgen in het vervolg, dat als er weer een keertje een feestje is, dat we er extra op attent zijn dat het niet meer gebeurt.” Erik heeft in zijn emotie geroepen dat hij was gedrogeerd, maar daar biedt hij nu zijn excuses voor aan. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Janet heeft haar eigen manier van planken bedacht Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Nadir wil naar huis en vraagt 24 uur aan Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's