Verloren Kinderen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verloren Kinderen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Verloren kinderen

Verloren Kinderen gemist? Bekijk hier de hele uitzending De nieuwe documentaireserie Verloren kinderen toont de verhalen achter de meer dan 80.000 kinderen in Nederland die opgroeien in zogenoemde probleemgezinnen. De kinderen en ouders in deze vierdelige serie laten zien wat een opeenstapeling van allerlei sociale, psychische en financiële problemen met je doet. KennismakingIn de eerste aflevering van Verloren kinderen maken we kennis met drie probleemgezinnen: Marjolijn en Ronald, Astrid en Peter en Merel en Gerson en hun kinderen. Welke problemen hebben ze en hoe ziet hun stormachtige leven eruit? Marjolijn en Ronald hebben drie kinderen: Florijn, Gondar en Linde. Alle gezinsleden zijn hoogbegaafd en hebben daarnaast nog psychische problemen. Trauma'sIn Amsterdam-Noord ontmoeten we Astrid en Peter en hun vier kinderen Rodin, Rowan, Rowena en Wendy. Het gezin kampt met geldproblemen, een te kleine woning en onverwerkte trauma's. In Rotterdam wonen Merel en Gerson met hun kinderen Isai en Nohemy. Nohemy heeft autisme en een emotieregulatiestoornis, Gerson heeft ADD. Bekijk ook René van der Gijp heeft medelijden met makers docu Jaimie Vaes: 'Hele dag onzin filmen!' Bekijk deze video » Vanavond in Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti: Liefde voor overleden vader Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De nieuwe documentaireserie Verloren kinderen toont de verhalen achter de meer dan 80.000 kinderen in Nederland die opgroeien in zogenoemde probleemgezinnen. De kinderen en ouders in deze vierdelige serie laten zien wat een opeenstapeling van allerlei sociale, psychische en financiële problemen met je doet.

Kennismaking
In de eerste aflevering van Verloren kinderen maken we kennis met drie probleemgezinnen: Marjolijn en Ronald, Astrid en Peter en Merel en Gerson en hun kinderen. Welke problemen hebben ze en hoe ziet hun stormachtige leven eruit? Marjolijn en Ronald hebben drie kinderen: Florijn, Gondar en Linde. Alle gezinsleden zijn hoogbegaafd en hebben daarnaast nog psychische problemen.

Trauma's
In Amsterdam-Noord ontmoeten we Astrid en Peter en hun vier kinderen Rodin, Rowan, Rowena en Wendy. Het gezin kampt met geldproblemen, een te kleine woning en onverwerkte trauma's. In Rotterdam wonen Merel en Gerson met hun kinderen Isai en Nohemy. Nohemy heeft autisme en een emotieregulatiestoornis, Gerson heeft ADD.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV