Samenvatting Denemarken - Tunesië (WK voetbal)

Samenvatting Denemarken - Tunesië (WK voetbal)

Dinsdag 22 november 2022 om 17:03

Werkt de video hieronder niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube.

Samenvatting <em>Denemarken - Tunesië</em> (WK voetbal) Werkt de video hieronder niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube. De wedstrijd tussen Denemarken en Tunesië is geëindigd in een redelijk bloedeloos 0-0. Naast twee gele kaarten en een aantal kansen was er niet veel aan. Tunesië kreeg - gek genoeg - wel de meeste kansen. Bekijk de samenvatting van Denemarken - Tunesië in het WK voetbal hierboven. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Louis van Gaal laat Virgil van Dijk schrikken op training (video) Bekijk deze video » Samenvatting Argentinië - Saoedi-Arabië (WK voetbal) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Denemarken - Tunesië (WK voetbal)

De wedstrijd tussen Denemarken en Tunesië is geëindigd in een redelijk bloedeloos 0-0. Naast twee gele kaarten en een aantal kansen was er niet veel aan. Tunesië kreeg - gek genoeg - wel de meeste kansen.

Bekijk de samenvatting van Denemarken - Tunesië in het WK voetbal hierboven. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's