Daniël Verlaan in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video)

Daniël Verlaan in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video)

Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Daniël Verlaan is techjournalist bij RTL, die in coronatijd furore maakte door een geheime defensie meeting te hacken. Sindsdien maakte hij ook de documentaire Ik weet je wachtwoord. Bekijk zijn 'mollicitatie' hieronder.

<em>Daniël Verlaan</em> in <em>Wie is de Mol?</em> 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video) Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Daniël Verlaan is techjournalist bij RTL, die in coronatijd furore maakte door een geheime defensie meeting te hacken. Sindsdien maakte hij ook de documentaire Ik weet je wachtwoord. Bekijk zijn 'mollicitatie' hieronder. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Daniël Verlaan over cryptomunten en 'gratis geld' Bekijk deze video » Jinek gemist? Daniël Verlaan sprak ransomware-hacker voor Videoland-docu Ik weet je wachtwoord Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Daniël Verlaan in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video)

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV