Tom Waes bij Beau over WK voetbal in Qatar: ‘Dat mogen we nooit meer doen’

Tom Waes bij Beau over WK voetbal in Qatar: ‘Dat mogen we nooit meer doen’

Donderdag 1 december 2022 om 09:21

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Tom Waes is bij Beau heel duidelijk over het feit dat het WK voetbal in Qatar wordt gehouden. Bij de organisatie zijn honderden mensen om het leven gekomen door de erbarmelijke omstandigheden waarin ze moesten werken. Ook is homoseksualiteit daar strafbaar. “Dat mogen we nooit meer doen”, zegt de Vlaamse presentator. Hij gaat ook in tegen mensen die zeggen dat je politiek en voetbal gescheiden moet houden. “Luister, dit gaat over de universele rechten van de mens.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Tom Waes bij <em>Beau</em> over WK voetbal in Qatar: ‘Dat mogen we nooit meer doen’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Tom Waes is bij Beau heel duidelijk over het feit dat het WK voetbal in Qatar wordt gehouden. Bij de organisatie zijn honderden mensen om het leven gekomen door de erbarmelijke omstandigheden waarin ze moesten werken. Ook is homoseksualiteit daar strafbaar. “Dat mogen we nooit meer doen”, zegt de Vlaamse presentator. Hij gaat ook in tegen mensen die zeggen dat je politiek en voetbal gescheiden moet houden. “Luister, dit gaat over de universele rechten van de mens.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tom Waes bij Beau over WK voetbal in Qatar: ‘Dat mogen we nooit meer doen’

Actuele video's

Meer actuele video's