Zien: Mohammed Hamdi gruwelt van rellende Marokkanen na overwinning tegen Portugal

Zien: Mohammed Hamdi gruwelt van rellende Marokkanen na overwinning tegen Portugal

Zondag 11 december 2022 om 11:50

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

In meerdere steden zijn mensen aangehouden die het feest rond de overwinning van Marokko op Portugal gebruikten om te rellen. Het gaat om zeker 35 mensen. Mohammed Hamdi kijkt met afschuw naar rellende Marokko-fans.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Mohammed Hamdi</em> gruwelt van <em>rellende Marokkanen</em> na overwinning tegen Portugal Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In meerdere steden zijn mensen aangehouden die het feest rond de overwinning van Marokko op Portugal gebruikten om te rellen. Het gaat om zeker 35 mensen. Mohammed Hamdi kijkt met afschuw naar rellende Marokko-fans. Lees verder onder de video. MarokkoIn Rotterdam werden veertien mensen aangehouden, in Amsterdam dertien en in Den Haag en Utrecht zeker vier, zo laat de politie weten. "Waarom je eigen land slopen?", vraagt Mohammed Hamdi zich in De Oranjewinter af. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Marokko
In Rotterdam werden veertien mensen aangehouden, in Amsterdam dertien en in Den Haag en Utrecht zeker vier, zo laat de politie weten. "Waarom je eigen land slopen?", vraagt Mohammed Hamdi zich in De Oranjewinter af.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's