Video: neem een kijkje achter de schermen bij Vandaag Inside Live

Video: neem een kijkje achter de schermen bij Vandaag Inside Live

Maandag 12 december 2022 om 18:13

Meer dan 10.000 mensen kwamen zondagavond naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een liveversie van de talkshow Vandaag Inside die al twintig jaar, in verschillende samenstellingen en onder diverse noemers, op tv te zien is.

Impact op Nederland
“Ik kijk m’n ogen uit dat er zoveel mensen voor dit kutprogrammaatje opdagen”, zei Johan Derksen. “Ik realiseer me nooit dat wij zo’n impact op het land hebben.”

Bekijk hieronder de video.

Video: neem een kijkje achter de schermen bij <em>Vandaag Inside Live</em> Meer dan 10.000 mensen kwamen zondagavond naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een liveversie van de talkshow Vandaag Inside die al twintig jaar, in verschillende samenstellingen en onder diverse noemers, op tv te zien is. Impact op Nederland“Ik kijk m’n ogen uit dat er zoveel mensen voor dit kutprogrammaatje opdagen”, zei Johan Derksen. “Ik realiseer me nooit dat wij zo’n impact op het land hebben.” Bekijk hieronder de video. Bekijk ook Johan Derksen maakt Sinterklaas Jan Slagter belachelijk: 'Over de grond kruipen van het lachen!' Bekijk deze video » De Oranjewinter: 'was en is Rob Kemps nog boos?' René van der Gijp: "Het maakt geen reet uit" Bekijk deze video » De Oranjewinter: heren blikken terug op Vandaag Inside Live! Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's