Overlijden vader van Niek Roozen overviel hem vlak na Expeditie Robinson (video)

Overlijden vader van Niek Roozen overviel hem vlak na Expeditie Robinson (video)

Dinsdag 13 december 2022 om 14:23

Niek Roozen wist het tot de halve finale te schoppen in 'Expeditie Robinson'. Veel tijd om er bij stil te staan had hij niet. Een dag na thuiskomst werd zijn vader naar een hospice gebracht. "Ik kwam naar Nederland als een soort van Mowgli met een harde klap van thuis. Ik kwam uit een andere wereld en was erg schichtig. Ik moest naar het hospice en zat ineens in een traject waarbij mijn vader zou overlijden, heel gek was dat," aldus Niek.

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Overlijden vader van <em>Niek Roozen</em> overviel hem vlak na <em>Expeditie Robinson</em> (video) Niek Roozen wist het tot de halve finale te schoppen in 'Expeditie Robinson'. Veel tijd om er bij stil te staan had hij niet. Een dag na thuiskomst werd zijn vader naar een hospice gebracht. "Ik kwam naar Nederland als een soort van Mowgli met een harde klap van thuis. Ik kwam uit een andere wereld en was erg schichtig. Ik moest naar het hospice en zat ineens in een traject waarbij mijn vader zou overlijden, heel gek was dat," aldus Niek. Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: Vincent Vianen schrikt van zijn lichaam, is acht kilo kwijt Bekijk deze video » Maandag is de halve finale van Expeditie Robinson: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Expeditie Robinson: deze 3 mannen strijden om de titel in de finale Bekijk deze video »
TV :
Overlijden vader van Niek Roozen overviel hem vlak na Expeditie Robinson (video)

Actuele video's

Meer actuele video's