Lang Leve De Liefde 'Een dikke vrouw daar kick ik niet op'

Lang Leve De Liefde 'Een dikke vrouw daar kick ik niet op'

Dinsdag 13 december 2022 om 15:03

In Lang leve de liefde leren deze twee mensen elkaar al snel kennen. "Een dikke vrouw daar kick ik niet op, dat moet ik niet hebben. Daar zal ik niet op vallen," zegt de deelnemer. Waarop de vrouwelijke deelnemer meteen zegt: "Ik denk dat wij heel weinig gemeen hebben, we komen uit Brabant, houden van carnaval en voetbal, maar verder hebben we eigenlijk niks gemeen." Benieuwd hoelang zij het met elkaar volhouden?

Bekijk hieronder de video.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em> 'Een dikke vrouw daar kick ik niet op' In Lang leve de liefde leren deze twee mensen elkaar al snel kennen. "Een dikke vrouw daar kick ik niet op, dat moet ik niet hebben. Daar zal ik niet op vallen," zegt de deelnemer. Waarop de vrouwelijke deelnemer meteen zegt: "Ik denk dat wij heel weinig gemeen hebben, we komen uit Brabant, houden van carnaval en voetbal, maar verder hebben we eigenlijk niks gemeen." Benieuwd hoelang zij het met elkaar volhouden? Bekijk hieronder de video. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: Pascal en Ellen houden niet van muziek tijdens seks Bekijk deze video » Zie: Yvonne is verliefd op haar tuinkabouter Adrie bij Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Lara valt met de deur in huis: 'Ik heb wél moodswings' Lang Leve De Liefde Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's