Lang leve de liefde: Pascal en Ellen houden niet van muziek tijdens seks

Lang leve de liefde: Pascal en Ellen houden niet van muziek tijdens seks

Maandag 12 december 2022 om 11:05

In Lang leve de liefde leren Pascal en Ellen elkaar steeds beter kennen. Ze besluiten een vraag uit de pot erbij te pakken en deze keer is het een pikante vraag. Welke muziek zetten ze graag op tijdens de seks? De vrijgezellen hebben in ieder geval een overeenkomst, eigenlijk zetten ze nooit muziek op als ze de liefde bedrijven. Dat leidt vooral af, Ellen wil dan bijvoorbeeld met George Baker juist graag meezingen…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em>: Pascal en Ellen houden niet van muziek tijdens seks In Lang leve de liefde leren Pascal en Ellen elkaar steeds beter kennen. Ze besluiten een vraag uit de pot erbij te pakken en deze keer is het een pikante vraag. Welke muziek zetten ze graag op tijdens de seks? De vrijgezellen hebben in ieder geval een overeenkomst, eigenlijk zetten ze nooit muziek op als ze de liefde bedrijven. Dat leidt vooral af, Ellen wil dan bijvoorbeeld met George Baker juist graag meezingen… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Elwin moet Mieneke laten blozen in Lang leve de liefde: ‘Wat betekent dat?’ Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Jean-Paul gepikeerd dat Astrid is vergeten hoe vaak hij sport Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's